Kelfkensbos 22, 6511 TA Nijmegen | 024 333 3171

Ambacht en passie, met verse en pure ingrediënten.

Nelis is een splinternieuw restaurant, gevestigd in het centrum van Nijmegen. Bij Nelis werken we met ambacht en passie, met verse en pure ingrediënten. Onze keuken is gebaseerd op zilte en aardse smaken. Creatieve gerechten, waarin plaats is voor vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Daarnaast zijn er ook verrassende vegetarische specialiteiten op de kaart te vinden. Bij Nelis kun je zien hoe de keukenbrigade met de dagelijks verse producten heerlijke gerechten bereidt. Bij binnenkomst springt de open keuken direct in het oog. Mooie wijnen en een aangename keuze aan bieren zorgen voor het zogenaamde kersje op de taart.

Joris Cornelis

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen!

We hebben de code toegestuurd!

Op naar een gezellige avond!

Waarderingen en beoordelingen

28 beoordelingen | €€ – €€€, Frans, Vis en zeevruchten

Waarderingen en beoordelingen

28 beoordelingen | €€ – €€€, Frans, Vis en zeevruchten

Waarom Nelis?

Verrassend eten in een persoonlijke, open sfeer voor een eerlijke prijs.

Súper lekker gegeten bij Nelis. Eigenlijk al twee keer in korte tijd omdat het zo goed bevallen is. Relaxte sfeer, heel lekkere wijnen, en de gerechten zijn verrassend, bijzonder, goed van smaak zonder dat je veel te moeilijke kleine porties zit te eten. Echt genieten! Voor Nijmegen een echte verrijking. Top

Linde Thönissen

Heerlijk gegeten! De gerechten zijn erg mooi opgemaakt en de smaak is waanzinnig. Ook de dranken kaart is heerlijk en sluit aan op het eten.

Michael

Geweldig gegeten! Fijn dat er weer een mooie tent bij is in Nijmegen

Stef Biemans

Bij Nelis kun je 'alle kanten op'!

Gelderlander.nl

Ik heb er sinds de opening een paar keer gegeten en dat beviel goed. Goeie sfeer, fijne bediening en superlekker eten en drinken met mooie smaakcombinaties.

Merijn Hougee

Ontzettend lekker gegeten, gezelligheid op het terras, en zeer vriendelijke bediening. Wat mij betreft de nieuwe nr 1 in Nijmegen.

Freek de Bruin

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. De tijd tussen de gangen mag wat korter. Anders was t echt 5 sterren geweest maar we komen graag terug!

Tiemen Stigter